Політика конфіденційності (лонгрід)

Для забезпечення реалізації цивільно-правових відносин між

  • CoreWin і юридичними особами
  • CoreWin і фізичними особами
  • CoreWin і представниками компаній-партнерів

нам знадобляться ваші персональні дані. Вони необхідні для забезпечення поставки замовленого вами програмного забезпечення або надання послуг.

Згідно до ЗУ “Про захист персональних даних”, заповнюючи реєстраційну форму “Підпишіться на новини” (натискаючи “Підписатися”), надсилаючи персональні дані для отримання цінової пропозиції або покупки програмних продуктів / послуг, ви підтверджуєте, що ознайомлені з цією політикою конфіденційності компанії CoreWin і даєте згоду на обробку надісланих даних.

Ми сподіваємось, що ви дійсно ознайомились з нею і погоджуєтесь, що CoreWin та всі працівники компанії мають право передавати ваші персональні дані і надавати до них доступ третім особам без будь-яких додаткових повідомлень. При цьому тільки в випадках, передбачених цією політикою конфіденційності та / або законодавством України, без змін мети їх обробки / зберігання.

CoreWin цінує і з повагою ставиться до вашого права на приватне життя.

Ціль Політики конфіденційності

Дотримання регламенту обробки персональних даних в ході забезпечення поставки замовлених програмних продуктів і послуг в повному обсязі та належної якості.

Об'єм персональних даних

При покупці програмних продуктів і послуг, а також заповнення реєстраційних форм на сайті corewin.com.ua, ви надаєте свої персональні дані для обробки: ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, банківські даних і т.д. Ці дані ми отримуємо тільки від осіб, які надали їх усвідомлено та за своїм власним бажанням.

Мета збору персональних даних

Основна – це ідентифікація фізичних або юридичних осіб, що здійснюють купівлю програмних продуктів в компанії Corewin або ж заповнюють форму для отримання розсилки з веб-сайту.

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для реалізації наступних цілей (по одній або в комбо-варіанті):

  • ідентифікації компанії-партнера при видачі цінової квоти від нашого постачальника програмних продуктів або послуг
  • ідентифікації кінцевого користувача програмного продукту
  • відвантаження програмного забезпечення або надання послуги
  • для інших цілей, які допоможуть реалізувати запит партнера або ж кінцевого користувача програмних продуктів або послуг
  • для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань

Передача даних третім особам

Ми не продаємо, чи не передаємо третім особам і не поширюємо персональні дані, отримані на сайті нашої компанії, без вашої попередньої згоди.

Дані можуть бути передані третім особам тільки у випадках:

  • передбачених законодавством України
  • запобігання злочинних дій або заподіяння шкоди нам або третім особам
  • передачі даних постачальникам замовлених вами програмних продуктів
  • передачі даних підрядникам компанії CoreWin, які надають технічну підтримку або послуги для реалізації замовлених вами програмних продуктів або послуг

Зберігання персональних даних

Всі персональні дані зберігаються:

  1. В автоматизованих системах і паперових носіях за адресою: Київ 02105, пр-т. Миру 15-А, офіс 416.
  2. В автоматизованих сховищах компанії Microsoft. CoreWin використовує поштовий сервер Office365 та сервер зберігання даних OneDrive. політика конфіденційності Microsoft.
  3. Дані форм підписки зберігаються в автоматизованих системах компанії The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000. Atlanta, GA 30308 USA). Рівень збереження даних відповідає вимогам як українського законодавства, так і General Data Protection Regulation (GDPR) програмі Європейського Союзу (політика конфіденційності MailChimp).
  4. Ми також використовуємо форми Google для реєстрації на заходи і опитувань. Google Inc зберігає дані згідно їх Політики конфіденційності, і їх сервіси є GDPR compliant.

Якщо ви хочете видалити надані нам раніше дані, будь ласка, напишіть нам на your@corewin.com.ua.

З повагою, CoreWin